Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN UNBOUNDVANS.COM

Laatst bijgewerkt: 26-07-2023

 

ALGEMEEN

Deze algemene voorwaarden (de “Voorwaarden”) zijn van toepassing op uw gebruik van onze website unboundvans.com (de “Site”) en de diensten die we aanbieden, inclusief de aankoop van producten of diensten. Lees deze Voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze Site gebruikt of een product of dienst aanschaft.

 

ACCEPTATIE VAN DE VOORWAARDEN

Door onze Site te bezoeken of een bestelling te plaatsen, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden in dit document, heeft u geen toestemming om de Site te gebruiken of een product of dienst aan te schaffen.

 

PRODUCTEN OF DIENSTEN

We proberen de informatie over producten en diensten op onze Site zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Echter, we kunnen de nauwkeurigheid, volledigheid of betrouwbaarheid van dergelijke informatie niet garanderen. We behouden ons het recht voor om producten of diensten, of de prijzen van producten of diensten, op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

AANKOPEN EN BETALING

U gaat ermee akkoord om de volledige prijs te betalen voor alle producten en diensten die u aanschaft bij UNBOUND Vans. We behouden ons het recht voor om de betaling te weigeren of te annuleren van iedereen die we vermoeden van poging tot ongeoorloofde aankopen of frauduleuze activiteiten.

 

LEVERING

De levering van producten en diensten wordt uitgevoerd volgens de informatie die beschikbaar is op onze Site. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen die buiten onze controle liggen.

 

AANSPRAKELIJKHEID

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enige indirecte, incidentele of gevolgschade als gevolg van uw gebruik van de Site of de aankoop van producten of diensten.

 

WIJZIGINGEN VAN DE VOORWAARDEN

We behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden worden van kracht zodra ze op onze Site worden gepubliceerd.

 

TOEPASSELIJK RECHT

Deze Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens het Nederlands Recht. Eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in Den Haag.

 

CONTACT

Als u vragen heeft over deze Voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.