Aanbod

Unbound Ready (Kant-en-klaar)

Ontdek onze selectie van afgeronde projecten die direct te koop zijn. Deze UNBOUND Ready kampeerbussen bieden directe vrijheid en comfort, klaar voor avontuur zonder wachttijden.

Custom Made (Op maat gemaakt)

UNBOUND Vans creëert op maat gemaakte kampeerbussen die aansluiten bij jouw dromen en behoeften. Van interieurontwerp tot duurzame materialen, wij maken jouw ultieme kampeerervaring werkelijkheid.

Advies (Van bus tot avontuur)

Van het kiezen van de juiste bus tot het realiseren van jouw droomavontuur, wij staan klaar om je te adviseren. Vaar op onze expertise in busaanschaf, ombouw en het creëren van onvergetelijke kampeerervaringen.

Waarom UNBOUND?

Ontdek de vrijheid en comfort van onze kampeerbussen en maak je klaar voor onvergetelijke avonturen.

Op maat gemaakt vakmanschap

UNBOUND Vans biedt op maat gemaakte kampeerbussen van hoogwaardig vakmanschap, afgestemd op jouw wensen.

Duurzaamheid in het hart

Wij streven naar duurzaamheid met milieuvriendelijke materialen en zelfvoorzienende zonnepanelen.

Volledige zelfvoorziening

Onze kampeerbussen zijn uitgerust met zonnepanelen en inbouwtoiletten voor volledige zelfvoorziening, waar je ook gaat en staat.

Persoonlijke aandacht en service

Bij UNBOUND Vans ontvang je persoonlijke aandacht en begeleiding, zodat de reis van het aanschaffen van een kampeerbus op een plezierige wijze verloopt.

Start je unbound avontuur

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, prijzen en om jouw maatwerkmogelijkheden te bespreken. Samen maken we jouw droom van een op-maat gemaakte kampeerbus werkelijkheid.