Vrijheid & maatwerk

Vrijheid

Een UNBOUND campervan staat voor vrijheid en onafhankelijkheid.

Voor eenvoud, degelijkheid, details, zachtheid van hout en mooie materialen. Trots, stoer en solide. Een heerlijk bed, een koel drankje en zo lang mogelijk van de laadpaal wegblijven. In onze zoektocht naar de beste mogelijkheden om dit te realiseren, laten we ons inspireren door smaakvolle, duurzame en solide materialen. En door vindingrijke oplossingen en innovaties in binnen- en buitenland.

 

Maatwerk

Het is onze kracht om oplossingen te vermaterialiseren voor uw verlangens op het gebied van reizen en ontdekken. We gaan, in samenspraak met u, de reis aan om de kampeerwagen samen te stellen die precies de mogelijkheden en vrijheden biedt die u droomt en wenst.

Bij UNBOUND gebruiken we geen standaard fabrieksmallen en ook geen kwetsbare, niet duurzame materialen.

 

Klaar voor je eigen UNBOUND avontuur? Klik dan op “Volgend avontuur” en laten we deze reis samen voortzetten. Wij staan klaar om je droom werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op en we gaan samen de weg op. Jouw avontuur begint hier!