Hoe UNBOUND bouwen we?

Bouwproces

Wat betreft de samenwerking en het bouwproces streven we naar maximale vrijheid en onafhankelijkheid. De aankoop van een UNBOUND campervan begint altijd met het samen met de klant vaststellen van een basisplan. Hoe uiterlijk, inrichting en techniek – en de samenhang daartussen- moet gaan worden. Dit doen we aan de hand van een menukaart.

 

Briefing

Een opdrachtgever kan van de briefing tot en met de bouw bij elk detail betrokken worden. Een klant kan ervoor kiezen het hele proces door UNBOUND te laten verzorgen. Het is ook mogelijk een halffabrikaat af te nemen en de campervan zelf af te bouwen.

 

Hoogwaardige materialen

Een UNBOUND campervan is inwendig en uitwendig samengesteld uit kwalitatieve en hoogwaardige materialen. Wij houden van een stoere, solide uitstraling. Sober en design, maar met huiselijke sfeer naar uw eigen wensen. Bijvoorbeeld een verdomd lekker matras van 2m bij 1.40 m. Een UNBOUND campervan is geschikt voor vier seizoenen. Goed geïsoleerd, goed te verwarmen én te koelen. Relaxed en comfortabel rijden. Krachtig in heuvel- en berggebied. 130 kilometer op de grote weg moet hij met gemak kunnen halen. En zo lang mogelijk zelfvoorzienend op het gebied van elektra, water en verwarming.

 

 

Klaar voor je eigen UNBOUND avontuur? Klik dan op “Volgend avontuur” en laten we deze reis samen voortzetten. Wij staan klaar om je droom werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op en we gaan samen de weg op. Jouw avontuur begint hier!